ΛΥΣΕΙΣ

Επισκεύη-Συντήρηση Μπαταριών Έλξεως (Traction/Motive)

Καταχωρήθηκε στο ΛΥΣΕΙΣ

Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία επισκευής μπαταριών..

Στην Battery Services Hellas επισκευάζουμε Μπαταρίες Μολύβδου Οξέος Έλξεως Ανοικτού Τύπου (traction/motive) μέσα από μια πλήρη και εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνολογικά διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά στάδια επεμβάσεων, ελέγχων και τυχόν αντικαταστάσεων στα μηχανικά μέρη της μπαταρίας. Η χρήση αποκλειστικής τεχνολογίας, και το έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας, διασφαλίζουν την επιτυχία της διαδικασίας και τη βιώσιμότητα/επέκταση διάρκειας ζωής των μπαταριών της επιχειρησής σας.
Όλα τα ανωτέρω είναι μέρος μια κυκλικής παραγωγικής διαδικασίας, που σαν τελικό αποτέλεσμα έχει την παράδοση μπαταριών, ενεργειακά εφάμιλλων των αρχικών τους προδιαγραφών οι οποίες καλύπτονται και από Εγγύηση Καλής Λειτουργίας.
Η επισκευή και επέκταση της διάρκειας ζωής των μπαταριών βρίσκει πεδίο εφαρμογής σε μπαταρίες τεχνολογίας «Μολύβδου-Οξέος Ανοικτού Τύπου» όπως:

  • Μπαταρίες Μολύβδου Οξέος Έλξεως Ανοικτού Τύπου (traction/motive) προτύπου DIN & BS.
  • Μπαταρίες Semi-Traction.
  • Μπαταρίες Βαθειάς Εκφόρτισης (Deep Cycle).

Στην Battery Services Hellas με το έμπειρο Τεχνικό προσωπικό και το στόλο των αυτοκινήτων μας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την συντήρηση των μπαταριών σας στο χώρο σας, ώστε να διασφαλίσουμε το αδιάλλειπτο της λειτουργίας της επιχειρήσής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα κάτωθι τηλέφωνα για μια δωρεάν επίσκεψη τεχνικού μας, για την άρτια αξιολόγηση –εκτίμηση της κατάστασης της μπαταρίας-ιών σας.

Πλεονεκτήματα BSΗ

bsi-advantages

  • 01 Μείωση Ρύπων
  • 02 Διαχείριση Αποβλήτων Μπαταριών
  • 03 Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • 04 Εξοικόνομηση Χρηματικού Κόστους

Επικοινωνία

Διεύθυνση


Τέρμα Μακρυγιάννη
Μανδρα 19600

Τ/F: 210 5549961


Φόρμα Επικοινωνίας